Translate

torsdag den 11. december 2014

Anfald, anfald, anfald....

Arthur har i nogle uger været på fuld dosis af de to slags medicin han får. Alligevel får han fortsat anfald.  I går fik han  et nyt præparat oven i hatten. For en gangs skyld gik vi rolige i seng, men Arthur fik alligevel endnu et anfald.

EEG'EN fra den 6. Oktober er endnu ikke kommet tilbage med svar... På tirsdag skal vi endelig til MR scanning.

Jeg er chokket over hvor slow systemet er, når man pludselig kommer med en velkendt sygdom. Det er nogle helt andre reaktioner vi får, når vi ringer. Lægerne er langt mere rolige og bekymrer sig ikke over ventetider. Med Arthurs Startle Disease er alt gået hurtigt, selvom epilepsien egentlig er langt mere "farlig" i sin nuværende form. Indtil videre har de ikke kunne medicinere Arthur korrekt.
Svigermor foreslår medicinsk marihuana... Jeg håber snart det er til mig. 

4 kommentarer:

 1. Puha kæmpe kram til dig & til søde Arthur sikke en omgang. Stakkels lille mand og hvor må det bare være hårdt for jer.
  Håber virkelig på bedring til jer og at lægerne snart får 'knækket koden' til noget som kan hjælpe.

  Kæmpe kram og tak for en god blog. Selv om jeg ikke kender jer så røre det mig dybt og ønsker jer alt det bedste.

  SvarSlet
 2. Hej Nanna,

  Jeg er blevet bekendt med din blog gennem Sneglcilles anbefalinger og har læst hvert eneste indlæg udgivet. Du skal vide at dine ord og jeres svære situation er meget rørende at læse og jeg føler virkelig med jer.

  Grunden til at jeg kommenterer er, at jeg ved et tilfælde på Facebook så et klip med en Amerikansk dreng ved navn Jason, som siden 4 mdrs alderen har kæmpet med svær epilepsi. Denne familie havde succes med at trappe Jason ud af medicinen og behandle ham med medicinsk marihuana.
  Jeg er godt klar over at der er mange overvejelser herom og mange argumenter for og imod. Men ville alligvel dele klippet med dig. Hvis du da ikke har set det før og i øvrigt er interesseret ;)

  Hele filmen kan ses på http://www.theculturehigh.com

  og klippet med Jason er på Facebook-siden:
  https://www.facebook.com/TrueActivist?fref=nf

  De bedste hilsner
  Mette

  SvarSlet
 3. This site is excellent and so is how the subject matter was explained. I also like some of the comments too. Waiting for the next post.
  Alternatives to Elbow Surgery
  Alternatives to Hip Surgery
  Hip Replacement Surgery
  Alternatives to Knee Surgery
  Chicago Stem Cell Therapy

  SvarSlet